מפגש מתקתק במיוחד..
המוזיאון המארח
מה בין אוכל לאמנות?- מפגש למבוגרים, מפגש מתקתק במיוחד !!! סיור בגן הפסלים בדגש על אוכל..
סדנת קינוחים אישיים - סדנא בה נכין שני סוגים של קינוחים אישיים
1. מוס שוקולד גבינה בשלוש שכבות (אחד למשתתף)
תחתית קראנצית של עוגיות חמאה, מעליה - מוס שוקולד בלגי מריר ומעליו מוס גבינה - וניל - לעיטור - קישוטי שוקולד
במהלך הכנת הקינוח ילמדו שיטות זילוף (לזילוף החלק העליון - מוס הגבינה) ויודגמו הכנות לקישוטי שוקולד
2. פבלובה אישית (אחד למשתתף)
תחתיות מרנג שאותן נמלא בפירות ומילויים בטעמים שונים לפי בחירה - לימון, לוטוס, פירות יער ופיסטוק.