שישיפתוח למבוגרים

מפגש מתקתק במיוחד..
המוזיאון המארח

מה בין אוכל לאמנות?- מפגש למבוגרים, מפגש מתקתק במיוחד !!! סיור בגן הפסלים בדגש על אוכל..


סדנת קינוחים אישיים - סדנא בה נכין שני סוגים של קינוחים אישיים


1. מוס שוקולד גבינה בשלוש שכבות (אחד למשתתף)


תחתית קראנצית של עוגיות חמאה, מעליה - מוס שוקולד בלגי מריר ומעליו מוס גבינה - וניל - לעיטור - קישוטי שוקולד


במהלך הכנת הקינוח ילמדו שיטות זילוף (לזילוף החלק העליון - מוס הגבינה) ויודגמו הכנות לקישוטי שוקולד


2. פבלובה אישית (אחד למשתתף)


    תחתיות מרנג שאותן נמלא בפירות ומילויים בטעמים  שונים לפי בחירה - לימון, לוטוס, פירות יער ופיסטוק.